ZORGTAXI

Waarom gebruik maken van de zorgtaxi?
Een behandeling in een ziekenhuis of kliniek brengt vaak de nodige spanning met zich mee. Taxibedrijf De Groen verzorgt in samenwerking met Zorgtaxi Roosendaal een zorgeloze reis van en naar huis binnen de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met alle ziektekostenverzekeraars. 

Om erachter te komen of u recht hebt op zittend ziekenvervoer neemt u contact op met uw verzekeringsmaatschappij. 

Vanzelfsprekend bent u op tijd voor uw afspraak. Wij begrijpen dat u na de behandeling het liefst ook zo snel mogelijk weer thuis bent. Daarom proberen wij ook voor de terugreis de wachttijd tot een minimum te beperken. Bij ritten naar behandelcentra buiten Roosendaal blijft de chauffeur in de meeste gevallen wachten om u na de behandeling direct weer naar huis te kunnen brengen.

Zorgtaxi Roosendaal verzorgt de administratieve afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar of via een tussenpersoon. Behalve de eigenbijdrage zijn er geen kosten voor u aan verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via:  0165- 53 34 34


VERGOEDING AANVRAGEN

Voor een vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer heeft u vooraf altijd toestemming nodig van uw verzekering. Voor het aanvragen van een vervoersmachtiging dient u het aanvraagformulier 'Zittend ziekenvervoer' in te vullen. Hierin dient u zelf een aantal gegevens in te vullen en een gedeelte dient door uw arts ingevuld te worden. U kunt dit vervolgens opsturen naar uw verzekering. 

Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van hen een vervoersmachtiging. Zodra u deze vervoersmachtiging heeft, kunt u contact met ons opnemen om de rit te reserveren. Het is daarbij belangrijk dat u een kopie van de vervoersmachtiging bij ons achterlaat. 

  Waarom taxibedrijf De Groen?

  • TX-gecertificeerd
  • Klantgericht
  • 24/7 op de weg
  • Zakelijk en particulier
  • Vervoer op maat