ZAKELIJK VERVOER

Waarom gebruik maken van zakelijk vervoer?
U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. U wilt bij uw zakelijke relatie een goede indruk achter laten, omdat juist dat het verschil kan maken. Daarom is Taxibedrijf De Groen dé vervoerspartner om kwalitatief en professioneel zakelijk vervoer te bieden aan u en uw klanten. Dit kan vervoer zijn vanaf uw bedrijf naar bijvoorbeeld een hotel, treinstation, restaurant of één van de Europese luchthavens. 

Onze gediplomeerde, representatieve chauffeurs kunnen de meest uiteenlopende ritten voor u verzorgen waarbij u de keuze heeft uit ons moderne wagenpark. Ook voor grotere gezelschappen. Met Taxibedrijf De Groen is het vervoer altijd perfect geregeld.


BUSINESS SERVICE

Taxibedrijf De Groen komt met de Business Service tegemoet aan de hoge eisen die bedrijven stellen aan het vervoer van hun relaties. Taxibedrijf De Groen beschikt hiertoe over extra luxe wagens en personenbusjes voorzien van alle comfort en met een zakelijke uitstraling. De chauffeur die uw relaties vervoert is stipt, discreet en betrouwbaar.


CHAUFFEUR SERVICE

Taxibedrijf De Groen biedt op uurbasis de mogelijkheid voor het inhuren van een chauffeur. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdens het vervoer te werken of te ontspannen waardoor u uitgerust op de plaats van bestemming arriveert.


VRACHT SERVICE

Taxibedrijf De Groen biedt met Vrachtservice de mogelijkheid van vrachtvervoer en koeriersdiensten. Of het nu gaat om een envelop die met spoed naar een klant moet of zwaardere vracht (maximaal 1500 kg/18 m3), met de Vrachtservice geeft u deze zorg met een gerust hart uit handen.  Waarom taxibedrijf De Groen?

  • TX-gecertificeerd
  • Klantgericht
  • 24/7 op de weg
  • Zakelijk en particulier
  • Vervoer op maat