SOLLICITATIEFORMULIER


Persoonlijke gegevens

Geslacht

Opleiding

Werkervaring

Motivatie

Beschikbaarheid

Ben je op zoek naar een weekendbaan? Je bent beschikbaar voor zowel dag- als nachtdiensten. 

We zoeken chauffeurs die voornamelijk een vaste route groepsvervoer willen rijden. Ben je op zoek naar een vaste parttime-baan doordeweeks? 

Hierbij verklaar ik dat deze vragen naar waarheid zijn beantwoord en ingevuld.


Tijdens de eerste les van de cursus wordt uitvoerig ingegaan op de gang van zaken met betrekking tot de opleiding en het aanvragen van de chauffeurspas. Hieronder worden enkele zaken kort besproken. 

Om in aanmerking te komen voor een persoonlijke chauffeurspas dien je allereerst beide examens met goed gevolg af te leggen. De aanvraag voor een chauffeurspas wordt pas in behandeling genomen wanneer het examen volledig is afgerond. 

De kosten voor het aanvragen van de chauffeurspas zijn voor eigen rekening. Het geneeskundig onderzoek door een Arbo-arts is voor rekening van de werkgever. 

Om als taxichauffeur te mogen werken, volg je bij ons de officieel erkende MBO Basisopleiding Taxi. Tijdens de opleiding kun je al aan de slag via een LeerWerk Traject: werken en leren tegelijk. 

De kosten van de opleiding en alle andere documenten die je in orde moet maken, bedragen in totaal €935,-. 

Wij kunnen deze kosten voorfinancieren waarna je die, tijdens je dienstverband, in 22 maandelijkse termijnen van €42,50 aan ons terug betaald. Je hoeft dus niet meteen een groot bedrag te investeren voordat je aan de slag kunt.